Belysning

Belysning

Find de smukkeste lamper til dit hjem. Vi har alt fra funky neon lamper til de mere “boheme” flet lamper. Fælles for alle vores lamper er deres helt unikke design, som med sikkerhed vil fuldføre din personlige boheme stil.
Vores lamper skaber hygge i de fleste rum, lige fra soveværelset til stuen. En stor del af boheme stilen er netop belysning, derfor bruger vores grundlæggere lang tid på at finde de helt perfekte lamper til netop denne stilart. Bohemo gør en stor dyd ud at finde unikke ting, som sjældent er set før på det danske marked.

 

 • DKK 350,00

  Boho Relax Rund

  Denne smukke skærm bliver håndlavet på vores værksted i Marokko. Da produktionen foregår i hånden har hver skærm små detaljer som gør dem helt unikke. Lampen består 100% af naturlige og bæredygtige materialer som udover at give et perfekt indeklima også skåner miljøet. Lige til at hænge op i dit boheme hjem. Dimensioner : D30 H30CM
  DKK 350,00
  DKK 350,00
 • DKK 295,00

  Boho Relax

  Denne smukke skærm bliver håndlavet på vores værksted i Marokko. Da produktionen foregår i hånden har hver skærm små detaljer som gør dem helt unikke. Lampen består 100% af naturlige og bæredygtige materialer som udover at give et perfekt indeklima også skåner miljøet. Lige til at hænge op i dit boheme hjem. Dimensioner : D50cm H30CM
  DKK 295,00
  DKK 295,00
 • DKK 995,00

  Firefly, Naturflet

  Denne smukke skærm bliver håndlavet på vores værksted i Marokko. Da produktionen foregår i hånden har hver skærm små detaljer som gør dem helt unikke. Lampen består 100% af naturlige og bæredygtige materialer som udover at give et perfekt indeklima også skåner miljøet. Lige til at hænge op i dit boheme hjem. Dimensioner:D45H38
  DKK 995,00
  DKK 995,00
 • DKK 1.495,00

  Boho Naturflet, Stor

  Denne smukke skærm bliver håndlavet på vores værksted i Marokko. Da produktionen foregår i hånden har hver skærm små detaljer som gør dem helt unikke. Lampen består 100% af naturlige og bæredygtige materialer som udover at give et perfekt indeklima også skåner miljøet. Lige til at hænge op i dit boheme hjem. Dimensionier : H50 D35 cm
  DKK 1.495,00
  DKK 1.495,00
 • DKK 1.095,00

  Boho Naturflet, Lille

  Denne smukke skærm bliver håndlavet på vores værksted i Marokko. Da produktionen foregår i hånden har hver skærm små detaljer som gør dem helt unikke. Lampen består 100% af naturlige og bæredygtige materialer som udover at give et perfekt indeklima også skåner miljøet. Lige til at hænge op i dit boheme hjem. Dimensioner : H35 D35 cm
  DKK 1.095,00
  DKK 1.095,00
 • DKK 1.995,00

  Boho Globe, Naturflet

  Denne smukke skærm bliver håndlavet på vores værksted i Marokko. Da produktionen foregår i hånden har hver skærm små detaljer som gør dem helt unikke. Lampen består 100% af naturlige og bæredygtige materialer som udover at give et perfekt indeklima også skåner miljøet. Lige til at hænge op i dit boheme hjem. Dimensioner :  H65 D60 cm
  DKK 1.995,00
  DKK 1.995,00
 • DKK 495,00

  Bambus lampeskærm

  Detaljer  Lækker "boheme" inspireret bambus lampeskærm. Lampe skærmen er produceret i hånden og de fleste materialer er genanvendelige. Bambus skaber et hyggeligt og varmt lys i rummet. Fatning til lampen kan købes her Dimensioner Diameter: 35 cm. Højde: 27 cm.
  DKK 495,00
  DKK 495,00
 • DKK 499,00

  Fishtrap, Bambus

  Detaljer Denne unikke bambus lampe skaber både hygge og varme i rummet. Bambus er det perfekte materiale til lamper, da det skaber en lækker gylden belysning. Derudover er lampen produceret bæredygtigt, da alle materialer stammer fra naturen. Lampen er med sin smukke organiske form det perfekte tilbehør til "boho" hjemmet. Dimensioner 28 cm. (ø) x 45 cm. (h)
  DKK 499,00
  DKK 499,00
 • DKK 199,00

  Ledning / fatning til skærm

  Kvalitets ledning & fatning. Passer til alle vores lampeskærme. Produceret i Danmark.
  DKK 199,00
  DKK 199,00

Håndlavede interiør fra Marokko

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Gratis fragt over 499 kr. & 100 dages gratis retur

Betaling med kreditkort og MobilePay

Nyfortolker Boheme stilen

Hos Bohemo finder du et eksklusivt udvalg af lamper og lampeskærme. Alle vores produkter er designet med inspiration fra Boheme stilen, men altid tilpasset den nordiske stil.
Vores fletlamper er håndlavede, hvilket gør at hver lampe er helt unik. Lamperne skaber hygge i ethvert rum med deres bløde og naturlige farver. Lyset bliver både blødt og varmt på samme tid.
Naturflet har nogle fantastiske egenskaber, udover at være bæredygtigt er det også et tidsløst materiale som kun bliver smukkere med årene. Derudover er flet også et materiale der er med til at forbedre indeklimaet, da det er et helt naturligt materiale som ikke er kunstigt fremstillet.

Alle vores fletlamper er super nemme at montere, da selve materialet er meget let, behøver man ikke bore store huller i væggen, men kan nøjes med små tynde skruer som sagtens kan holde lampen på plads.
Lamperne sælges uden ledning og fatning. Dette lednings-kit købes separat. Vi anbefaler altid at bruge LED pærer da disse er miljøvenlige og derudover ikke udleder nogen former for varme. Ulempen ved LED pærer har i mange år været det kunstige blålige lys, men teknologien er i dag blevet så god, at nyere LED pære kan give et ligeså hyggeligt og varmt lys som en gammeldags glødepære. De er altså både gode for miljøet og din tegnebog, da strømforbruget er væsentligt lavere end ved en konventionel glødepære.

Neon er igen blevet moderne og det samme er en farverig indretningsstil. Disse lamper kan lyse selv de mørkeste rum op. De vil altid skabe en god stemning og tilføre fine farve til rummet. De smukke farver og figurer er med til at give kant til indretningen.
For os er den rette belysning et vigtigt element i boligindretningen. Et hjem ville ikke være et hjem uden lamper, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det? Vores neon lamper bidrager med et twist af den mere moderne og nordiske stil, som perfekt kan kombineres med boheme-stilen.
Lamper kan være med til at skabe hygge og kan indrettes fuldstændig efter dit behov og selvfølgelig også humør.
Neon lamperne findes i et utal af former og figurer. Du kan selvfølgelig altid kombinere flere lamper og sammen kan de skabe en smuk dekoration, en farverig silhuet og en festlig stemning.
Når du køber vores lamper er du altid garanteret den bedste kvalitet og det bedste design.
Lamperne er i LED, så derfor vil du opleve, at de kan lyse i flere årtier. Spørger du os, så passer neon lamper ind i alle hjem. Det handler ganske enkelt bare om, at gøre det til sit eget og sætte sit eget personlige præg på indretningen. Vælg dit yndlingsmotiv i dag.

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Ellen Kirstine Jensen

“Jeg modtog min Marokkopude fra Bohemo, kort tid efter jeg havde bestilt den. Kvaliteten er i top og så er den bare sindssyg lækker at have stående. Ville bestemt købe herfra igen.”

5 / 5 stjerner