Læderpuf

Læderpuf

Ægte orientalsk stil møder nordisk minimalisme

En læderpuf er på mange måder funktionel og i vores øjne tidsløs. Mange forbinder en marokkopude med den orientalske stil, men vi har bevæget os mere over mod den nordiske stil, kombineret med ”boheme” stilen. Derfor vil vores udvalg altid være afstemt med den nordiske og mere minimalistiske stil, det betyder bl.a. at de fleste af vores puffer er lavet i naturlige læderfarver. Disse farver vil med sikkerhed skabe hygge og varme i ethvert rum.

 • DKK 999,00

  Sable Naturel – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne fantastiske puf passer perfekt ind i den nordiske stil. Kvaliteten af læderet er blødt og lækkert samtidigt med det er slidstærkt. Dette giver puffen en livslang holdbarhed. Fra afstand fremstår puffen stilren og minimalistisk, men når man kommer nærmere, ses tydeligt de smukke detaljer hvor læderet er sammensat i symmetriske sektioner som skaber et mønster. Mønsteret er med til at give puffen sit ikoniske og tidløse design. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • Marokkopude Maroc Bronze- Bohemo
  Marokkopude Maroc Bronze- Bohemo
  DKK 999,00

  Maroc Bronze – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne blændende marokkopude skal opleves i virkeligheden, den skiller sig ud med sin changerende bronzefarve der med sin skønhed og originalitet overrasker de fleste. Som en ædelsten skifter denne puf udtryk i forhold til lyset i rummet. Puffen er en fusion af det originale og unikke. Broderiet er originalt, men den behandling som "vegan" læderet har gennemgået, er med til at gøre denne puf helt unik. Materiale - Håndsyet i "vegan" læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • DKK 999,00

  Motif Noir – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne smukke puf er en nyfortolkning af den klassiske puf.  Formen er moderne og trendy, hvilket gør Marokkopuden passer ind i selv den mest moderne nordiske indretningsstil. Broderiet er inspireret af traditionel marokkansk kulturarv, men også her nyfortolket, for at give et mere moderne udtryk. De sorte syninger står i smuk kontrast til det bløde cognac farvet læder. Puffen er naturligvis både håndsyet og håndbroderet med silketråde. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 48 cm (l) 48 cm (b) 38 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • Marokkopude Version Originale - Bohemo
  DKK 999,00

  Version Soie – Marokkopude

  ,
  Detaljer Her får du en marokkopude der fungerer i alle hjem grundet det klassiske design. Derudover vil den altid skabe god stemning i rummet med dens varme læderfarve. Vores Version Soie er broderet med traditionelle mønstre, som bliver lavet med silketråde. Både syningerne samt broderingerne på puden er blandt de kraftigste på markedet og det betyder at holdbarheden på denne puf er helt i top. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • DKK 999,00

  Art Marocain – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne marokkopude er et kunstværk i sig selv. Den er udsmykket med unikke broderinger som tager håndværkerne omkring 4 timer at producere, alene for broderierne. Alle broderierne er håndsyede, hvilket gør denne puf meget autentisk. Læderet er herefter syet sammen i sektioner. Dette er med til at give læderet styrke, som gør at denne puf kan holde i mange år. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00

Håndlavede puder fra Marokko

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt & 100 dages gratis retur

Betaling med kreditkort og MobilePay

En læderpuf med utallige funktioner

Vi ser ofte at en læderpuf bliver brugt som fodskammel, pynt, uformel siddeplads og meget andet. Læderpuffen kan bruges præcis som man ønsker det og i virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan de kan benyttes. Pufferne vejer typisk ikke mere end at de er super nemme at flytte rundt omkring i hjemmet. Derved har man altid en ekstra siddeplads til rådighed når man eksempelvis får besøg af venner og familie.

Hårdheden på puffen kan selvfølgelig tilpasses efter individuelle behov, her handler det mest af alt om hvilket fyld og hvor meget af det man fylder puffen med. Det ses ofte at dem der bruger den som fodskammel, fylder den med bløde puder, hvorimod dem der bruger den som siddeplads, fylder den med tøj eller avispapir.

Det er super nemt at udskifte fyldet i vores puffer og dermed ændre hårdhed/udseende på puffen, dette kan nemt gøres i bunden af alle vores puffer som er udstyret med en kraftig lynlås. Udover hårdheden kan puffens design og fremtoning også ændres ved hjælp af fyldet og ikke mindst mængden af fyld. Mange af vores kunder vælger ikke at fylde puffen helt op med fyld, for at skabe et mere fladt og afslappet udtryk. Fyldes puffen derimod helt op med fyld, vil den fremstå en smule mere rund og fast.

En tur tilbage til Marokko

En marokkansk puf skaber meget hygge og personlighed i et rum, og kan med dens varme læderfarver lyse selv det koldeste rum op. Vi synes personligt at en læderpuf er klædelig i ethvert rum og kan passe ind i alle forskellige stilarter.

Vores læderpuffer er håndsyet i det fineste skind, hvilket gør at netop disse puffer holder sig flotte og lækre i mange år. Faktisk vil mange opdage at deres læderpuf bliver flottere i løbet af årene, pga. den flotte måde læderet slides på, populært kaldet patina. Læderpufferne bliver produceret i Marokko for Bohemo, så det kan faktisk ikke blive mere autentisk. Vi har rejst rundt i Marokko gennem flere år og besøgt mange producenter, for til sidst at kunne udvælge de bedste til at producere pufferne for os.

Hos os er kun det bedste godt nok og vi stræber efter at blive de førende på markedet inden for læderpuffer. Det handler selvfølgelig ikke kun om de flotteste læderpuffer, men også om den bedste kvalitet, holdbarhed og ikke mindst service.

Freja og Peter / grundlæggere af Bohemo

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Jakob Jaxx Jonstrup Christensen

“ Fremragende! Autentisk udtryk i nutiden kvalitet til en meget stærk pris. Ikke sidste gang jeg handler herfra - mine bedste anbefalinger!”

5 / 5 stjerner