PUDER

Ægte marrokanske puf’er

Vores puffer er produceret i Marokko. De er unikt fremstillet ud fra gamle håndværksmæssige traditioner. Dette giver hver puf sit eget lille særpræg. De processer pufferne gennemgår er blevet fintunet gennem århundreder. Disse indebærer bl.a. rensning af skindet, farvning samt klipning, herefter bliver de syet færdig, naturligvis i hånden.

 • DKK 999,00

  Sable Naturel – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne fantastiske puf passer perfekt ind i den nordiske stil. Kvaliteten af læderet er blødt og lækkert samtidigt med det er slidstærkt. Dette giver puffen en livslang holdbarhed. Fra afstand fremstår puffen stilren og minimalistisk, men når man kommer nærmere, ses tydeligt de smukke detaljer hvor læderet er sammensat i symmetriske sektioner som skaber et mønster. Mønsteret er med til at give puffen sit ikoniske og tidløse design. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • Marokkopude Maroc Bronze- Bohemo
  Marokkopude Maroc Bronze- Bohemo
  DKK 999,00

  Maroc Bronze – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne blændende marokkopude skal opleves i virkeligheden, den skiller sig ud med sin changerende bronzefarve der med sin skønhed og originalitet overrasker de fleste. Som en ædelsten skifter denne puf udtryk i forhold til lyset i rummet. Puffen er en fusion af det originale og unikke. Broderiet er originalt, men den behandling som "vegan" læderet har gennemgået, er med til at gøre denne puf helt unik. Materiale - Håndsyet i "vegan" læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • DKK 999,00

  Motif Noir – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne smukke puf er en nyfortolkning af den klassiske puf.  Formen er moderne og trendy, hvilket gør Marokkopuden passer ind i selv den mest moderne nordiske indretningsstil. Broderiet er inspireret af traditionel marokkansk kulturarv, men også her nyfortolket, for at give et mere moderne udtryk. De sorte syninger står i smuk kontrast til det bløde cognac farvet læder. Puffen er naturligvis både håndsyet og håndbroderet med silketråde. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 48 cm (l) 48 cm (b) 38 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • Marokkopude Version Originale - Bohemo
  DKK 999,00

  Version Soie – Marokkopude

  ,
  Detaljer Her får du en marokkopude der fungerer i alle hjem grundet det klassiske design. Derudover vil den altid skabe god stemning i rummet med dens varme læderfarve. Vores Version Soie er broderet med traditionelle mønstre, som bliver lavet med silketråde. Både syningerne samt broderingerne på puden er blandt de kraftigste på markedet og det betyder at holdbarheden på denne puf er helt i top. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00
 • DKK 999,00

  Art Marocain – Marokkopude

  ,
  Detaljer Denne marokkopude er et kunstværk i sig selv. Den er udsmykket med unikke broderinger som tager håndværkerne omkring 4 timer at producere, alene for broderierne. Alle broderierne er håndsyede, hvilket gør denne puf meget autentisk. Læderet er herefter syet sammen i sektioner. Dette er med til at give læderet styrke, som gør at denne puf kan holde i mange år. Materiale - Håndsyet i ægte læder - Puffen afsendes med fyld Størrelse Dimensioner: 51 cm (l) 51 cm (b) 36 cm (h)
  DKK 999,00
  DKK 999,00

Håndlavede puder fra Marokko

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt & 100 dages gratis retur

Betaling med kreditkort og MobilePay

Håndværket bag en Marokkansk puf

Vores puffer er små kunstværker I sig selv, de er alle udformet efter traditionelle principper, som er udviklet gennem mange år i Marokko. Dette sikrer vores kunder en autenticitet og kvalitet som er meget svær at finde andre steder. Processen starter allerede på det tidspunkt hvor håndværkeren udvælger læderet til marokkopuden – naturligvis er det kun det bedste læder der bliver udvalgt i denne proces. Læderet er altid blødt og lækkert. Selve konstruktionen af puffen gør den enormt slidstærk, hvilket gør levetiden på pufferne nærmest uendelig. Mange af vores kunder mener ligefrem at puden bliver smukkere med årene og ikke mindst af at få den berømte ”patina”.

For at producere disse eksklusive puffer fra start til slut, skal de forbi 7 forskellige håndværkere som hver især har deres egne kompetencer. Nogle af håndværkerne er dygtige indenfor læderforarbejdning andre indenfor farvning, klipning osv. Hele processen er generelt yderst miljøvenlig, der bliver på intet tidspunkt gjort brug af stærke og farlige kemikalier. Netop fordi selve produktionen undlader al brug af farlige kemikalier, har pufferne en rigtig god duft. Forvent en duft af lækkert naturligt læder.

Alle lædervarer fra Bohemo er håndlavet, dette er med til at gøre hver marokkopude helt unik. Der vil altid kunne findes små unikke karakteristika på hver puf, derfor er de alle ”one of a kind”. Eftersom læder er et naturmateriale vil der altid være små dejtaljer som er unikke, det kan være selve strukturen eller nuancerne på læderet som kan svinge en lille smule fra hvert produkt. Derudover er alle broderinger også helt unikke, disse bliver selvfølgelig alle syet i hånden efter traditionelle marokkanske mønstre. Mønstrene er alle inspireret af den marokkanske kulturarv og er både eksotiske og traditionelle på samme tid. Marokkos kultur er en unik sammensmeltning af det bedste fra den arabiske samt europæiske verden. Med masser af farver og smukke mønstre på alt lige fra bygninger til tøj.  

Pufferne er alle afrundet silhuetter som passer perfekt ind i den nordiske stil. Det naturfarvede læder bryder smukt med både træ og møbelstoffer. Det er alt sammen med til at skabe harmoni, hygge samt originalitet i hjemmet. Ethvert rum hvor der står en af disse puder vil blive mere ”bohemisk”.

Marokkopuderne kan bruges på forskellige måder, de fleste bruger dem som ekstra siddeplads til gæster eller støtte til ens ben når man ser tv, en slags chaiselong om man vil. Puderne kan også bruges som en dekoration som er med til at give det sidste pift til rummet. Deres afrundede form gør dem meget anvendelige i hvilken som helst indretning, specielt ved siden af et sofabord eller en sofa passer puderne godt ind. Men andre ord er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vil bruge dem.

Freja og Peter / grundlæggere af Bohemo

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Ellen Kirstine Jensen

“Jeg modtog min Marokkopude fra Bohemo, kort tid efter jeg havde bestilt den. Kvaliteten er i top og så er den bare sindssyg lækker at have stående. Ville bestemt købe herfra igen.”

5 / 5 stjerner