OM OS

Om Bohemo

Fortalt af parret Freja & Peter, grundlæggere af Bohemo.

Det hele startede i 2016, da vi skulle indrette vores fælles lejlighed i Aarhus.
Boheme stilen har altid tiltalt os begge meget, og vi blev hurtigt enige om at vores lejlighed skulle indrettes med udgangspunkt i denne stilart, selvfølgelig blandet med den nordiske stil.
Desværre erfarede vi hurtigt at det var svært at finde boligtilbehør indenfor denne stilart. Specielt Marokkopuder var nærmest umulige at opdrive i Danmark på dette tidspunkt.
Derfor rejste vi samme år til Marokko, hvor vi begyndte en ”mini import” af Marokkopuder, i virkeligheden bestod importen bare af en gammel Samsonite kuffert fyldt med Marokkopuder. Vi skulle kun bruge 2 puder til vores egen lejlighed, så de resterende puder vi havde købt i Marokko, blev derfor sat til salg. Indenfor 48 timer havde vi solgt rub og stub af de resterende puder, det var derfor tydeligt for os at der var et stort behov og en mangel på markedet for autentiske Marokkopuder.

Bohemo blev grundlagt i Aarhus, Danmark i 2017.
Tanken bag er at skabe et magisk univers inden for “boheme” stilen. Vi sætter en stor ære i at have et originalt udvalg af varer fra specielt Marokko. Alle varer bliver produceret efter nogle af markedets højeste kvalitetskrav.
Bohemo er skabt med udgangspunkt i en livslang passion for indretning og især boheme-stilen samt en masse inspiration fra specielt Marokko.

Alle køb foretaget hos Bohemo er med til at bevare kultur samt støtte traditionelt håndværk.